Szállás árak Tapolca Fogadó

Tapolca Fogadó

Címlap » Miskolctapolca » Miskolctapolcai szállások » Tapolca Fogadó » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Zöldövezet
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Zárt parkoló
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, TV, Hűtőszekrény

Tapolca Fogadó

Miskolctól pár kilométerre a festői szépségű Miskolctapolca területén épült Hotelünk, a Tapolca Fogadó. A Panzió 2001 márciusában nyitotta meg kapuit a szállást keresők előtt.

A Hotel tervezésénél és építésekor nagyon fontos szempont volt a természetes anyagok használata, amit egyébként a szálloda szobáiban is megfigyelhetünk. A panzió domináns anyaga a Zemplénben őshonos vörösfenyő, mely otthonos légkört teremt szállóvendégeinknek. De nem csupán az alapanyagok teszik különlegessé a Tapolca Fogadót, hanem a kategóriájában egyedülálló építészeti megoldások is. Sem hotel, sem panzió de még nagy szállodák sem rendelkeznek ilyen építészeti megoldással (nem is beszélve az olcsó szállásokról). A Panzió megbízásából Leták és Tamás Építésziroda által megvalósított elképzeléseknek köszönhetően a panzió Vendégeit elfogja a „Ház a házban” érzés, mely a különleges tetőmegoldásnak köszönhető. Az ízlésesen berendezett hotel hamar a nyaralók egyik kedvelt szálláshelye lett, és a miskolci szállások közül egyre többen választják Panziónkat. Köszönjük, és igyekszünk rászolgálni a szálloda Vendégeinek bizalmára, ezért a Tapolca Fogadó nem csupán különleges és exkluzív szálláshely, hanem magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó Hotel Panzió és Szálloda egyben Miskolctapolca szívében. A hotel árait igyekszünk az olcsó szállás árakhoz képest is versenyképesen tartani.
A szálloda összesen 14 komfortos szobával rendelkezik, melyek mindegyike saját fürdőszobával van felszerelve a hotel Vendégeinek igényeihez igazítva. A szálloda szobáinak berendezése a különböző divatirányzatoktól mentes, otthonos. A hotel szobái a magas beltérnek köszönhetően növelik a szálláshelyen megszállók szabadságérzetét, nem keltik az olcsó szállásokon, panziókban tapasztalható bezártság kellemetlen érzését. A szobák az egész szállodában a természetes anyagoknak köszönhetően nem nyirkosak, nem párásak ugyanakkor nem is szárazak, ideális körülményt biztosítanak a Panziónkba látogatóknak. A Panzióban 2, 3 és négy ágyas szobák várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A hotel szobáinak mindegyikében hűtőszekrény, kábel televízió, külön fürdőszoba fokozza a szálláshelyen lévők komfortérzetét. A hotel természetes anyagainak köszönhetően a szobák hőmérséklete kellemes, nyáron hűvös, télen meleg. A szállás szobáinak mindegyike füstmentes. A Panzió szobáinak berendezése illeszkedik a szálloda stílusához, ugyanakkor (ahogy azt korábban is írtuk) a különböző divatirányzatoktól mentes. A szálloda bútorzata szinte kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, éppen ezért rendkívül barátságos, mind a városi modern stílushoz szokott látogatók, mind pedig a falusi környezetet kedvelők számára. Összességében elmondhatjuk, hogy a hotel szobák nem csupán felszereltségükkel, elrendezésükkel és belmagasságukkal nyűgözik le a fogadó, panzió látogatóit. A szálloda szobáinak hangulata van, mely akit elragadott az a hotel rendszeresen visszatérő, elégedett szállóvendégévé válik.
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Városlátogatás
  • TELEPÜLÉS
    Miskolctapolca
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Fogadó
  • CÍM
    3519 Miskolctapolca, Csabai u. 36.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: | | | | |
Település ismertető
  • Miskolctapolca

    Miskolctapolca, Miskolc egyik legkedveltebb városrésze, igazi fürdőhely.